евонети

Огранок партнер

Станете партнер и почнете да заработувате пасивен приход уште денес

Како да станете партнер партнер?

Многу е лесно да се стане партнер, ајде да објасниме во неколку чекори.

контакт евонети

Чекор 1

Најавете се во областа на вашиот клиент и кликнете на Огранок

Чекор 2

Кликнете на Активирај здружена сметка

Посветени сервери за партнери
Посветени сервери за партнери

Чекор 3

Направено! сите сте подготвени и вашата уникатна врска за упатување е создадена

Најчесто поставувани прашања

Во зависност од вашата продажба, можете да добиете до 30% профит!

Имаме минимум 25,00 € пред да можете да повлечете.

Да, мораш. инаку не би ги следеле парите што сте ги заработиле.

Почнувате со 15%, кога ќе заработите 500€,- месечно ќе одите до 20%, а од 1000€,- ќе добиете 30%.

Да, се додека вашиот клиент останува, ќе ја заработите провизијата.

Кога сте заработиле доволно за да добиете повисока провизија, само отворете билет во клиентскиот портал за да го отворите вашето барање.

mk_MKMacedonian