Лого_темно_сиво_180х100

Посветен сервер со 256 IPV4

Добијте го вашиот посветен сервер со високо време на работа и мрежна конекција од 1 GB.

САД Њујорк

Внесете го вашиот опис
$ 365 Месечно
 • 2x Xeon E5-2620 - 12 јадра
 • 32 GB RAM
 • 2 tb SAS диск
 • /24 подмрежа - 256 ipv4
 • Сообраќај од 10 ТБ

САД Лос Анџелес

Внесете го вашиот опис
$ 365 Месечно
 • 2x Xeon E5-2620 - 12 јадра
 • 32 GB RAM
 • 2 tb SAS диск
 • /24 подмрежа - 256 ipv4
 • Сообраќај од 10 ТБ

Европа Холандија

Внесете го вашиот опис
$ 365 Месечно
 • 2x Xeon E5-2620 - 12 јадра
 • 32 GB RAM
 • 2 tb SAS диск
 • /24 подмрежа - 256 ipv4
 • Сообраќај од 10 ТБ

Нашите најдобри услуги

Добијте го вашиот посветен сервер кај најдобриот провајдер.
Нашите цени се јасни и јасни.

Брза испорака

Кога нарачуваме сервер, ние се справуваме со испорака од 24 до 48 часа во рамките на деловните времиња.

Поддршка за RDNS

Имаме поддршка за RDNS, само отворете билет со вашето барање и ние ќе го конфигурираме вашиот RDNS.

Брза врска

Сите наши посветени сервери се стандардно обезбедени со мрежна конекција од 1 GBS.

mk_MKMacedonian