евонети

Архива

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elitean commodo ligula eget dolor. Енеска маса.

mk_MKMacedonian

Архива: Docs

Како да побарате RDNS

RDNS за вашиот посветен сервер Отворете билет за поддршка со IP(и) и име(и) за вашите барања и нашиот тим за поддршка ќе го конфигурира вашиот RDNS

VPS IPV4 VS одвоена подмрежа

Која е разликата помеѓу IPV4 адреса и одвоена подмрежа? Со VPS од Evonets можете да изберете помеѓу 2 опции за вашата

Како да инсталирате Cpanel на Evonets VPS

1. Најавете се Најавете се во контролната табла на vps и одете на vps што ќе се инсталира. 2. Картичка „Контролен панел“ Кликнете на јазичето за инсталирање

mk_MKMacedonian