1. Најавете се

Најавете се во контролната табла на vps и одете на vps што треба да се инсталира.

2. Таб за контролен панел

Кликнете на инсталирај табот и потоа натаму Контролен панел

3. Инсталација

Изберете ја иконата cPanel, откако ќе се кликне на иконата cPanel, панелот ќе побара потврда. кликнете Да за да започне инсталацијата.

mk_MKMacedonian