евонети

Microsoft 365 Business

Земете Microsoft 365 за да го оптимизирате вашиот бизнис

Изберете го вашиот план за Microsoft 365

Претходно именуван како Office 365, Microsoft 365 е деловен пакет на Microsoft, кој го содржи не само онлајн провајдерот за е-пошта Outlook, туку и низа додадени производи на Microsoft како Word, Excel и Powerpoint.

Microsoft 365 Business Basic

8,12
стр/м
 • Разговарајте, јавете се, запознајте до 300 присутни
 • Веб и мобилни верзии на апликациите на Office
 • 1 ТБ складирање на облак
 • Е-пошта од бизнис класа
 • Стандардна безбедност

Microsoft 365 Business Standard

14,60
стр/м
 • Сè во Business Basic
 • Десктоп верзии на апликации на Office со премиум функции
 • Алатки за регистрација и известување на присутните
 • 1 Gbps
 • Управувајте со состаноци со клиенти

Microsoft 365 Business Premium

24,32
стр/м
 • Сè во Business Standard, плус:
 • Напредна безбедност
 • Пристап и контрола на податоци
 • Заштита од сајбер-закани
 •  

Сите пакети се без ДДВ.

Главните карактеристики на Microsoft 365

Microsoft 365 Business

Преземете го вашиот бизнис онлајн во облакот на Microsoft

Канцелариски апликации

Секогаш имајте во тек со најновата верзија на канцелариски апликации на мобилен и/или компјутер. Инсталирањето е лесно со претплатата на Microsoft 365.

Зошто Microsoft 365

Мајкрософт е лидер на пазарот во десктоп апликации и е-пошта. Со microsoft e-mail секогаш сте сигурни дека вашата е-пошта е примена во сандачето на клиентот.

Складирање датотеки

Со дискот Microsoft One можете безбедно и лесно да ги складирате вашите датотеки во Microsoft Cloud. 1 TB простор е доволен за вашите документи и фотографии или резервни копии.

Microsoft 365 Business

Порано познат како Office 365 Business пакет, деловниот пакет на Microsoft 365 вклучува деловна е-пошта, онлајн складирање облак и сите производи на Microsoft. Како такви, производите што редовно ги користите како Word, Powerpoint и Excel се вклучени и интегрирани со вашата деловна е-пошта Outlook. Тоа значи дека вие и сите ваши вработени можете слободно и на неодредено време да ги користите сите овие производи на Microsoft. Дополнително, се додадени облак складирање на OneDrive и Microsoft Teams, кои се користат за онлајн состаноци.

Придобивките од Microsoft 365

Хостирање на е-пошта со Microsoft 365

Пакетот Office 365 / Microsoft 365 вклучува и деловна е-пошта од Outlook. Многумина го гледаат Outlook како онлајн давател на е-пошта што е најлесен за користење. Интерфејсот е јасен и без никакви збунувачки додатоци или опции. Освен тоа, со добивањето на пакетот Microsoft 365 со вклучена е-пошта на Outlook, ќе можете лесно да ги интегрирате сите производи на Microsoft во истата разбирлива околина за е-пошта на Outlook.

Додајте го вашиот домен во вашиот Outlook на Microsoft 365

Понатаму, вашата е-пошта на Outlook може целосно да се персонализира со вашето сопствено име на домен. Не само што ќе можете да го користите целиот асортиман на производи на Microsoft, тие ќе бидат персонализирани за вашиот бизнис и со името на вашиот домен. Како такви, сите ваши деловни е-пошта може да се испраќаат од и до домен на е-пошта по ваш избор, а сите ваши вработени можат да пристапат до нивната лична деловна е-пошта.

Инсталирање на Microsoft 365

Инсталирањето на Office 365 за некои може да биде тежок потфат. Меѓутоа, со купување на бизнис на Microsoft 365 преку Evonets, ние ќе го инсталираме целиот пакет за вас. Без разлика дали сакате да го прикачите вашето сопствено име на домен, да се создадат неколку е-пошта на вработени и сето тоа поврзано со неколку производи на Microsoft, ние можеме да се грижиме за сè. И нашата услуга нема да престане кога ќе се инсталира Office 365. Секогаш можете да не контактирате кога работите се неисправни или ако ви треба каква било помош.

Зошто да купите Microsoft 365 преку Evonets?

Иако можете да купите бизнис на Microsoft 365 директно од Microsoft, има бројни предности за купување на вашиот Business пакет преку Evonets. Имено, беспрекорен и целосно сервисиран начин на инкорпорирање на Microsoft 365 во вашиот бизнис. Ќе го поставиме вашиот Microsoft 365 со вашето лично име на домен и ќе ги поврземе сите ваши вработени со нивната лична е-пошта. Покрај тоа, можеме да организираме регистрирање на името на доменот за вашата веб-страница, да го комбинираме со хостинг, па дури и да ја изградиме веб-страницата за вас. А во случај на неволја, ќе бидеме на само телефонски повик.

Вие сте наш приоритет

Колку и да растеме, во поддршката секогаш сме мали и лични.

Игра vps Minecraft Java сервер

Support

Сакаме да останеме блиску до нашите клиенти и да ја дадеме најдобрата потребна поддршка. Не треба да е важно колку сте големи, поддршката е нашата главна цел за секој голем или мал клиент.

Хардвер од класа на претпријатија

Ние ги извршуваме нашите сервери само на врвот на хардверот на компанијата.
Ние користиме XEON процесори и ECC меморија, секој сервер е во RAID 10 конфигуриран за максимална брзина и доверливост. Правиме се за да го направиме вашиот KVM VPS стабилен и брз!

VPS напојуван од облак

KVM е најдобрата технологија за трчање VPS сервери. Секој VPS кај нас има посветена RAM и диск, ние никогаш не ги препродаваме нашите сервери како што прават многу провајдери. На овој начин можете да бидете сигурни дека ќе го извлечете максимумот од вашиот KVM VPS.

Подготвени сте да го надградите вашиот бизнис?

Со неколку лесни кликања сте онлајн со Microsoft 365 Business

Најчесто поставувани прашања

Многу е лесно, со многу упатства на интернет или побарајте од Evonets за инсталација, за кратко време сте онлајн.

Секоја претплата може да се инсталира на најмногу 5 уреди.

Апликациите на Office што ги инсталирате на вашиот компјутер или Mac, како што се Word, Excel, PowerPoint и Outlook, ви се достапни кога не сте онлајн.

Со OneDrive во Microsoft 365, добивате складирање датотеки до кои можете да пристапите кога сте офлајн. Кога правите промени додека сте офлајн, тие ќе се синхронизираат со OneDrive и со останатите ваши уреди кога повторно ќе се поврзете.

Со Outlook, можете да читате веќе доставени е-пошта во вашето сандаче или да нацртате нови е-пошта и барања за состаноци. Вашето сандаче и излезното сандаче ќе се синхронизираат со останатите ваши уреди кога повторно ќе се поврзете.

Вашите податоци се ваши. Ако одлучите да ја откажете претплатата на Microsoft 365, можете да ги преземете вашите податоци - на пример, вашата е-пошта и документи на тимските сајтови - и да ги зачувате на друга локација. Треба да ги зачувате вашите податоци пред да откажете. Откако ќе ја откажете претплатата, податоците поврзани со вашата сметка на Microsoft 365 ќе им бидат достапни на вашите администратори во ограничена функционална сметка 90 дена.

mk_MKMacedonian