евонети

VPN

Приватен и безбеден пристап до Интернет

Солидна VPN услуга ќе ви даде безбеден, шифриран тунел преку кој можете да испраќате и примате веб-податоци. Никој не може да погледне низ тунелот, да пристапи до вашите онлајн информации или да ја одреди вашата вистинска IP адреса и локација. Ако сакате да се чувствувате безбедно кога користите јавен Wi-Fi, Evonets VPN е совршено решение. Шифрирајте ја вашата интернет конекција, чувајте ја историјата на прелистувачот и онлајн идентитетот скриени и безбедно пристапувајте до личните информации или деловните датотеки. Со Evonets VPN, можете да уживате во приватноста и безбедноста на интернет.

Изберете го вашиот план и бидете заштитени за неколку минути

Поврзете се на над 50 локации со нашата услуга за поврзување VPN. Имаме најдобра цена на пазарот на VPN. 

VPN-1M

4,99 /Месец
 • Неограничен опсег
 • 53 глобални локации
 • Неограничено преземање
 • Openvpn UDP/TCP, IKEv2, L2TP/IPsec, PPTP
 • 10 уреди по сметка
 • Нема дневници
 • Дозволено е P2P
 • Сервери за порта од 1 и 10 Gbps

VPN-1Y

50
47,99 / Година
 • Неограничен опсег
 • 53 глобални локации
 • Неограничено преземање
 • Openvpn UDP/TCP, IKEv2, L2TP/IPsec, PPTP
 • 10 уреди по сметка
 • Нема дневници
 • Дозволено е P2P
 • Сервери за порта од 1 и 10 Gbps

VPN локации

Со повеќе од 50 VPN локации за избор

Вклучено со сите VPN сметки

50+ глобални локации

Поддржуваме над 50 локации во светот со кои можете да се поврзете.

Софтвер

Инсталирајте го VPN софтверот за кратко време и заштитете се. за Windows, Mac, iOS, Android телефон и ТВ и Amazon Firestick достапни за користење без никакви трошоци.

Apple Mac

Корисник на Apple Mac? нема проблем, преземете го нашиот MAC VPN клиент денес.

Google Play продавница

Преземете го VPN клиентот за вашиот уред со Android на Play Store.

AndroidTV и Fire Stick

VPN клиент за Android TV и Amazon Fire Stick.

Apple IOS

VPN клиент за вашиот Apple IOS уред како Iphone. Преземете и инсталирајте на App Store.

Лесно преземање OpenVPN датотека

Само најавете се на клиентскиот портал, одете на моите услуги, изберете го вашиот vpn производ и преземете ја датотеката openvpn со која сакате да се поврзете. Овде можете да ги видите и вашето корисничко име и претходно споделен клуч.

VPN
VPN

Што е VPN?

Терминот „виртуелна приватна мрежа“ се однесува на услуга која ја обезбедува вашата интернет конекција и приватноста на интернет. Ги шифрира вашите податоци, го обезбедува вашиот онлајн идентитет со маскирање на вашата IP адреса и ви овозможува безбедно пристап до јавните Wi-Fi мрежи.

Зошто треба да добијам VPN?

Дури и ако немате што да сокриете, никој не ужива да биде набљудуван или следен. Како одговор, од суштинско значење е да ја подобрите вашата игра за приватност. Вашиот сообраќај е шифриран кога користите VPN, така што никој не може да види што правите онлајн. Еве неколку дополнителни причини зошто треба да користите VPN:

Корисник на јавен WIFI: VPN ја обезбедува вашата врска на јавен Wi-Fi, овозможувајќи ви да сурфате во целосна тајност. Хакерите користат различни техники за да украдат податоци од јавни жаришта, но со VPN, вашата активност на интернет е скриена од нив.

Добијте пристап до вашите датотеки: VPN може да ви овозможи пристап до вашиот домашен компјутер или мрежа додека патувате низ светот. Инсталирајте Evonets VPN на вашиот паметен телефон и никогаш повеќе нема да пропуштите објава на социјалните мрежи од пријател.

Останете безбедни онлајн: Владите, огласувачите и давателите на интернет услуги сакаат да ја следат историјата на вашиот прелистувач и други лични информации. Користете VPN за да ги шифрирате вашите податоци, да ја прикриете вашата IP адреса и да ги скриете вашите онлајн отпечатоци.

Играње: Луѓето кои сакаат онлајн игри за жал се подложени на DDoS напади и ограничување на пропусниот опсег. За среќа, со Evonets VPN, можете да заборавите на сите овие проблеми. Треба да користите VPN ако сериозно се занимавате со игри.

евонети

Која е целта на виртуелната приватна мрежа (VPN)?

Кога се обидувате да пристапите до веб-локација, вашиот интернет провајдер (Интернет сервис провајдер) обично го прима барањето и ве насочува до соодветната страница. Меѓутоа, кога ќе се поврзете на VPN, вашиот интернет сообраќај прво се пренасочува преку VPN сервер пред да биде испратен до вашата дестинација. Кога се поврзувате со VPN, се случува следново:

VPN ја покрива вашата виртуелна локација со промена на вашата IP адреса:  Луѓето кои работат во земји каде што слободата на говор е ограничена се потпираат на приватна интернет конекција за нивната работа. Нивните животи може понекогаш да бидат на линија. Ако живеете во угнетувачка влада, треба да користите VPN за да ја маскирате вашата IP адреса и да се осигурате дека вашите витални пораки се безбедни.

Вашите податоци се шифрираат кога користите VPN: Дури и додека прелистувате од вашата куќа, користењето VPN е паметна идеја. Кога станува збор за заштита на вашиот интернет сообраќај и намалување на вашето онлајн стапало, шифрирањето VPN е од суштинско значење. Вашиот давател на интернет услуги нема да може да ја продаде целата ваша историја на сурфање на понудувачот на овој начин.

Подготвени сте да се поврзете со вашиот VPN?

Со неколку лесни кликања, вие сте безбедно поврзани низ целиот свет

Најчесто поставувани прашања

Можете да се поврзете со кој било сервер и да ги користите за P2P или торенти.

Не, ние не водиме дневници. Нема дневници за поврзување, нема дневници за користење, воопшто нема дневници.

Едно корисничко име на vpn може да има 5 врски во исто време на секаков вид уред.

Ние поддржуваме Openvpn UDP/TCP, IKEv2, L2TP/I7Psec, PPTP.

Далечинскиот ID е адресата на серверот, а локалниот ID е корисничкото име на vpn.

Да, нашите vpn сервери се целосно шифрирани со најновите протоколи.

Сите наши сервери се поврзани на порта од 1 Gbps за резултати со брза брзина.

Да, ние не го најавуваме опсегот. Значи, тоа е неограничено.

mk_MKMacedonian